چند سوال متداول متقاضیان:
١-کدام دانشگاه برای تحصیل بهتر است؟
جواب: شما برای تحصیل میتوانید یک هدف مشخص باشید که هدف میتواند صرفا داشتن یک مدرک باشد یا میتواند تضمین آینده ی شغلی و اجتماعی شما باشد.
اگر هدف شما صرفا داشتن یک مدرک هست و تمکن مالی شما هم سالی چند هزار دلار است و مورد تأیید بودن این دانشگاه برایتان مهم نیست پیشنهاد میکنم در یک دانشگاه خصوصی که معمولا این دانشگاه ها با هدف تجارت وارد عرصه آموزش شدند ثبت نام کنید و بدون آزمون ورودی یا همان کنکور دانشجو شوید.
اما اگر شما به دنبال کسب درآمد و تضمین آینده ی شغلی خود بعد فارغ التحصیلی هستید میتوانید یک دانشگاه دولتی که مورد تأیید وزارت علوم و بهداشت ایران هم هست را انتخاب کنید که این دانشگاه ها میتوانند دارای رنگینگ جهانی نیز باشد. که چند نمونه از این دانشگاه ها را برایتان مثال میزنم: Boğaziçi Üniversitesi؛İstanbul Üniversitesi،Ortadoğu üniversitesi;Bilkent Üniversitesi و…
٢- کدام دانشگاه خصوصی را پیشنهاد میکنید؟
جواب: در بین دانشگاهای خصوصی دانشگاه آیدین پیشنهاد بنده در حال حاضر هست.
٣-دانشگاه های موجود در کشور ترکیه چه کنکور هایی دارند؟
جواب: در کشور ترکیه ٢ کنکور وجود داری الف :کنکور sat: کنکور کشور آمریکا که از دروس زبان انگلیسی ، ریاضیات و بعضی مواقع شیمی تشکیل شده اند.
ب : کنکور yös : کنکور کشور ترکیه از دروس ریاضی هوش و هندسه تشکیل شده اند که البته دانستن زبان ترکی هم در این کنکور لازم است.
۴ – این کنکور ها سخت هستند؟ یا به دروسی که ما در ایران گذراندیم چقدر شبیه هستند؟
حقیقت این هست که این کنکور ها سخت نیستند و موارد زیاد مشابه در ریاضیات ایران دارند اما خیلی از شرکت کنندگان در کنکور (در بعضی دانشگاه ها شاید ٧٠٪) نمره ی قبولی حتی برای انتخاب رشته را هم کسب نمیکنند و به عقیده ی بنده دلیل اولا این هست که موارد غیر از دروس ایران هم در این کنکور زیاد هست؛ زبان تخصصی در هنگام کنکور لازم هست و از همه مهم تَر داشتن یک برنامه ی کنکوری زیر نظر یک مشاور أمور تحصیلی مطلع و آگاه و شرکت کردن در کلاسهای کنکور زیر نظر اساتید دلسوز ، با سواد و با تجربه برای آموزش ،حل تست و سرعت حائز اهمیت است
که البته داشتن یک روانشناس تحصیلی هم در کنار یک دانشپذیر میتواند شانس موفقیت را تا چند برابر افزایش دهد.
۵- بعد از فارغ التحصیلی در یک دانشگاه دولتی خوب از کجا بدانیم که بازار کار خواهیم داشت و تازه نباید به دنبال اقامت ، اجازه ی کار یا موارد اولیه ی زندگی باشیم؟
بنده حسین فراهانی در پاسخ این سوال میتوانم عرض کنم که البته در درجه اول شما هستید که میتوانید یک موسسه ،هولدینگ یا شرکتی را نسبت به اطلاعات علمی خود مجذوب کنید و خود شما ضامن موفقیتتان هستید اما واقعیت امر این هست که اشخاص خاصی موفق میشوند وارد یک دانشگاه خوب شوند و کارفرما ها هم معمولا میدانند که کدام دانشگاه و فارغ التحصیل کدام دانشگاه را برای جذب نیرو انتخاب کنند و معمولا افرادی که وارد دانشگاهی مثل بوااز ایچی میشوند از سال دوم تحصیل برایشان شرایط اشتغال در مراکز خوب بوجود میآید و بعضا میبینید که دانشجوی یک دانشگاه خوب همانجایی که دوره ی کارآموزی را میگزراند با شرایط أیده آل استخدام میگردد.
۶- آیا با مدرک دیپلم میشود وارد دانشگاه شد؟
پاسخ خیر است برای تحصیل در دانشگاهای ترکیه ١٢ سال تحصیل مدرسه ایی إلزامی است.
٧-شرایط أخذ اقامت دانشجو در هنگام شرکت در کلاسهای آمادگی کنکور چگونه خواهد بود و پس از دانشجو شدن چگونه خواهد شد؟
پاسخ: در هنگام آمادگی سازی کنکور شما اگر در کلاسهای کنکور آکادمی شرکت کنید شما شامل اقامت رایگان قانونی تا پایان دوره خواهید شد و پس از دانشجو شدن دولت ترکیه به شما اقامت دانشجویی خواهد داد.
هزینه ی اسکان و خورد و خوراک در ترکیه چگونه هست؟
پاسخ: قیمت ها میتوانند نسبت به خواسته ی شما از زندگی باشند که توصیه میکنم در این موضوع نسبت به خواستتون با ما مشورت کنید.
٨-طول دوره های کنکور موسسه آکادمی چقدر است؟
پاسخ: از بدو شروع تا روز قبل از امتحان ممکن است طول بکشد.
دوره های این گروه آموزشی (رواک) به دلیل اینکه تضمینی هستند تعداد جلسات یا زمان آن نسبت به سطح شما توسط تیم آموزشی مشاوره ایی تعیین میگردد ممکن است دوره شما ۵ ماه باشد ٢٠٠ جلسه یا یک سال باشد ٢٠٠٠ جلسه تا قبولی صد در صد شما که تشخیص این امر با کارشناسان است.
ممنون از همراهیتون این اطلاعات توسط بنده ی حقیر حسین فراهانی با تجربه ی ٢٠ ساله زندگی خودم در ترکیه و تجربه ١٠ ساله آموزشیم کسب شده.